-
DAYS
-
HOURS
-
MINUTES
-
SECONDS

Välkommen på akvarellkurs på vackra Skeppsholmen 7-8 september. Kurstema: Vatten och landskap

Kursledare | Daniel Luther

Vill du få feedback på dina akvareller?

Nu erbjuder jag personlig feedback online på dina akvareller som ett tillval. I mina tidigare akvarell-kurser har personlig feedback ingått, men i år tänker jag att fler ska kunna få möjlighet till feedback och tips på utveckling på sina akvareller. Därför har jag lagt in det som ett särskilt pass.

Var ses vi?

När du anmält dig för feedback kommer vi överens om när vi kan ses. Därefter mailar jag ut en zoomlänk till dig som du loggar in på.

Vad kostar det?

Pris för feedback
1000kr per timme.

Faktura

Det kommer inbetalningsuppgifter så fort du skickat in önskad feedback. Efter detta mailar jag ut en faktura som du betalar in via bankgiro eller swish. Du kan alltid dra av momsen vid eget företag.

Vad kan jag få feedback på?

Du kan få feedback på vatten, båtar, landskapsmåleri, fåglar och djur eller andra motiv. Du kan alltid maila mig om vill önskar något annat du vill få feedback på.

Inspelning av feedback!

Jag spelar in vårt möte när vi ses och skickar inspelningen på din epost. Det ingår i feedbacken och till nytta i framtiden.

Upplägget

Du börjar med att du skickar in foton på dina akvareller till min epost. Jag redigerar dem och gör dem redo för feedback i ett designprogram. I Photoshop har jag en wacom-bräda kopplad till datorn, där jag kan rita och visa mina tips. Vi samtalar och jag ger dig konstruktiv kritik för utveckling av dina akvareller. Jag ger dig feedback på 3-6 akvareller åt gången per timme.

Erfarenhet

Jag har gett personlig feedback till kursdeltagare i många år samt på mina onlinekurser regelbundet under drygt ett års tid. Det innebär att jag kan ge dig konkreta tips och feedback på dina akvareller utifrån min kunskap som konstnär, men också erfarenhet från mina möten med kursdeltagare som fått feedback.

Målet med personlig feedback

Målet med feedback är att du ska få tips om bl a färgval, placering av objekt, design och bildkomposition. Du kan även fråga vad du kan sälja din akvarell för, eller andra saker som du tycker är värdefulla att prata om.

Digital utrustning

För att delta i feedback online behöver du en dator med kamera, eller iPad/surfplatta ansluten till ett bredband eller uppkopplat wifi-nät. Du behöver ladda ner zoom-programmet och följa instruktionerna. Här kan du ladda hem programmet. Länk till zoom

Har du frågor eller vill beställa en feedback

Maila här!

Rulla till toppen